BİLECİK / GÖLPAZARI - Cengiz Topel İlkokulu

Cengiz Topel İlkokulu

ORTA MAH. CENGİZ TOPEL SK. NO 19 GÖLPAZARI / BİLECİK
Vizyon
Dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, yaşanan hayatı yorumlamayı bilen, bilime ve bilimsel gelişmeye açık, öğrenme isteği kazanmış, özgür düşünen, sorunların üstesinden gelen, kendi kararlarını kendi alabilen, takım çalışmasını benimsemiş, araştıran, bulan ve bulduğunu sergileyen bireyler yetiştirmek.
Misyon
Ailesine, milletine, vatanına sevdalı, ahlaki davranışları özümsemiş, onurlu ve onurunu korumasını bilen, dürüst, farklılıkları hoş gören, kendisiyle barışık, özgüven sahibi, sorumluluk bilinci gelişmiş, kültürlü, bilgili ve bilgiyi kullanmayı bilen, üşenmeyen, ertelemeyen, sabreden, azmeden, çalışan ve üreten bireyler yetiştirmek.
Başarılar
OKULUMUZ YAPTIĞI 7 E-TWINNING PROJESINDEN DE KALITE ETIKETI ALARAK ÖNEMLİ BİR BAŞARIYA İMZA ATMIŞTIR.
Öğretim Şekli :Tam gün eğitim.
Doğal Gaz- KOMBİ
Ulaşım
İlçemize ulaşım karayoluyla her gün bir saat arayla minibüs ve otobüslerle Bilecik´ten sağlanabilir. Eskişehir Terminali´nden saat:12.30 ve 15.30 de ilçemize otobüs bulunmaktadır. Bursa Terminali´nden 15.30 da ilçemize otobüs kalkmaktadır. İstanbul Harem Terminali´nden ise saat 10.00 ve 16.00 da otobüsler kalkmaktadır. Bilecik’ten her bir saatte akşam 20.00 den sonra 22.00 ve 24.00 de minibüsle ulaşım sağlanabilir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçemizin Bilecik’e uzaklığı 43 km dir. Okulumuz ilçe merkezinde yer alıp taşımalı eğitim vermektedir.
Proje Çalışmaları
Okulumuz Dahil Olduğu Erasmus+ Projesi Kapsamında Mayıs-Haziran 2023 Döneminde Avrupa´dan bir ülkeye Eğitim Gezisi gerçekleştirecektir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Okulumuz Dahil Olduğu Erasmus+ Projesi Kapsamında Mayıs-Haziran 2023 Döneminde Avrupa'dan bir ülkeye Eğitim Gezisi gerçekleştirecektir.